Experts en Drupal

Mòdul Drupal Paragraphs per crear pàgines de contingut personalitzat

Paragraphs és la nova forma de creació de contingut! Li permet - Site Builders - fer les coses més netes perquè pugui donar més poder d'edició als seus usuaris finals.

Mòdul Drupal Paragraphs per crear pàgines de contingut personalitzat
Jaume Codina
Jaume Codina

novembre 04, 2016

Per què el mòdul Paragraphs de Drupal?

Com a constructor de llocs Drupal, pot afegir un nombre il·limitat de tipus de paràgraf al seu projecte, cada un amb el seu propi conjunt de camps i pantalles. Penseu en els tipus de paràgraf com a tipus de mini-contingut que poden crear-se en nodes en la configuració que triï.

El mòdul Paragraphs és una addició bastant nova al projecte Drupal, però quan es tracta de creació de contingut, ofereix un camí ràpid i directe cap a la millora de la qualitat.

drupal paragraphs

En lloc de posar tot el seu contingut en un camp de cos WYSIWYG incloent imatges i vídeos, els usuaris finals poden ara triar sobre la marxa entre els tipus de paràgraf predefinits independents entre si. Els tipus de paràgraf poden ser qualsevol cosa que desitgi des d'un simple bloc de text o una imatge a una presentació de diapositives complexa i configurable.

El mòdul de Paragraphs ve amb un nou tipus de camp "Paragraphs" que funciona com Entity Reference. Simplement afegiu un nou camp de Paragraphs a qualsevol tipus de contingut que desitgi i triï quins tipus de paràgraf han d'estar disponibles per als usuaris finals. A continuació, pot afegir tants elements del paràgraf com li va permetre i reordenar a voluntat.

El mòdul de Paragraphs no ve amb cap tipus de paràgraf predeterminat, però com són entitats Drupal bàsiques, pot tenir un control complet sobre quins camps han d'estar compostos i quin aspecte han de tenir a través de les típiques pantalles Drupal Manage Fields i Manage Display.

També podeu afegir camps d'opcions personalitzades i fer codificació condicional en les seves funcions de CSS, JS i preprocessament perquè els usuaris finals puguin tenir més control sobre l'aparença de cada element. Això és molt més net i estable que afegir CSS en línia o classes dins de la font del camp del cos.

Llavors ... què serà? Acordions, tabs, presentacions de diapositives, galeries de paleta, fons de Parallax ...? Pensa en gran! Alguns exemples més:

  • Afegir un bloc de text amb una imatge a l'esquerra
  • Afegir una presentació de diapositives entre blocs de text
  • Afegir un youtube incrustat entre el text
  • Afegir cometes entre els blocs de contingut

Característiques de Drupal Paragraphs

  • Aquest mòdul té alguna funcionalitat superposada amb field_collection, però aquest mòdul té alguns avantatges sobre field_collection.
  • Diferents camps per paquet de Paragraphs
  • Ús de paquets de Paragraphs diferents en un sol camp de paràgraf
  • Mostra el paquet per paràgraf

Comparteix aquest article

Articles Relacionats