Experts en Drupal

Desenvolupament mòduls Drupal

Què hi ha darrera dels mòduls de Drupal? Dissenyem i desenvolupem mòduls personalitzats per Drupal per crear la pàgina web dels teus somnis

Desenvolupament mòduls Drupal
Judit Cabana
Judit Cabana

octubre 19, 2016

Desenvolupament de mòduls Drupal - Personalització de funcionalitats

Les funcionalitats específiques del lloc web s'aconsegueixen a través dels mòduls personalitzats. La creació de mòduls a mida per als llocs web de Drupal és la nostra àrea d'especialització.

Com desenvolupem mòduls Drupal?

DESENVOLUPAMENT DE MÒDULS

Com que és un CMS potent, Drupal ofereix de sèrie un conjunt de mòduls base als que podem afegir una gran quantitat de mòduls contribuïts. Però de vegades no és suficient. Per posar en pràctica les teves idees, necessites un mòdul personalitzat.

MÒDULS PERSONALITZATS

Tu tens idees – nosaltres solucions! Explica'ns quines funcionalitats t’agradaria tenir a la pàgina web. Després d'un acurat estudi, els nostres desenvolupadors de Drupal desenvoluparan mòduls a mida, així podràs tenir el lloc web dels teus somnis.

FUNCIONALITATS DE MÒDULS

No hi ha res impossible amb Drupal. Tens algun dubte sobre això? Drupal ofereix oportunitats il·limitades per a qualsevol funcionalitat. Només has de triar desenvolupadors de Drupal adequats que desenvolupin mòduls personalitzats.

MÚLTIPLES MÒDULS

Llocs de comerç electrònic, directoris d'empreses, llocs web de blocs, pàgines web corporatives o governamentals, grans portals multifuncionals, o qualsevol altre lloc. Només t’has de posar en contacte amb nosaltres.

Serveis de desenvolupament de Drupal de Drauta

MILLORAR ELS MÒDULS DE DRUPAL

A vegades és necessari millorar o ampliar els mòduls existents de manera excel·lent perquè compleixin les teves demandes. Els nostres experts desenvolupadors de mòduls de Drupal ho faran en el més alt nivell professional.

CREACIÓ DE MÒDULS DE DRUPAL

Fem mòduls de Drupal personalitzats des de zero. L'experiència sense igual dels nostres desenvolupadors els permet crear tot tipus de mòduls des dels més simples als realment complexos que ampliaran considerablement les funcionalitats.

ACTUALITZACIÓ DELS MÒDULS

Per estar sempre actualitzat el CMS Drupal canvia amb cada versió principal, i aquests canvis poden ser importants. El nostre servei de desenvolupament de Drupal també inclou l'actualització dels mòduls per a totes les últimes versions.

SUPORT EN MÒDULS DRUPAL

Els desenvolupadors experimentats de Drauta també ofereixen suport continu per als mòduls de Drupal, així com serveis de consultoria a través del quals compartiran els seus coneixements i experiència amb tu. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!.

MÒDUL DE DRUPAL 7

Oferim desenvolupament de mòduls en Drupal 7, que ha guanyat molts seguidors a tot el món per la gran eficiència, la capacitat de crear, interfícies sensibles fàcils d'usar i molt més. I sabem com fer que Drupal 7 serveixi millor el teu lloc web!

MÒDUL DE DRUPAL 8

Sempre ens mantenim al corrent de les últimes tendències de desenvolupament de mòduls per a Drupal 8, amb noves característiques com millors capacitats multilingües o major velocitat. Gaudeix de la novetat amb els professionals adequats!.

Comparteix aquest article

Articles Relacionats