Experts en Drupal

3 empreses que confien en Drupal

Drupal es tracta d'un dels gestors de continguts (CMS) més potents que existeixen actualment. Per aquest motiu empreses molt importants confien en Drupal.

3 empreses que confien en Drupal
Judit Cabana
Judit Cabana

novembre 08, 2016

Qui utilitza Drupal?

Hi ha molts exemples que demostren que empreses o institucions mundialment conegudes optin per Drupal per crear la seva pròpia pàgina web. Avui us presentarem tres exemples.

Jocs Olímpics de Rio

El canal de televisió americà NBC va optar per Drupal per crear el seu propi gestor de continguts relacionats exclusivament amb els Jocs Olímpics de Rio del passat estiu.

Algún dels aspectes més cridaners són el comptador de medalles que s'actualitzava automàticament amb els Jocs. NBC va optar per crear tot tipus de continguts dividits en categories d'esports. D'aquesta manera, va aconseguir ser una de les webs de referència informatives durant els Jocs.

3 empresas que confían en Drupal

Museu Louvre

El Museu Louvre de París és un dels museus de major rellevància del món i la seva web és una de les més conegudes pel seu potent ús de Drupal. 

Es tracta d'una de les webs més completes, ja que ofereix múltiples continguts per organitzar la visita al museu, comprar tiquets i conèixer les exposicions actuals. Destacariem la seva possibilitat de crear diferents rols d'usuari i el sistema multi idioma.

3 empresas que confían en Drupal

MTV

MTV és una de les cadenes televisives més completes i populars del món. MTV del Regne Unit va escollir Drupal per gestionar els seus continguts, que majoritariament són vídeos.

Una de les opcions més atractives de la seva web és la possibilitat de poder veure qualsevol vídeo creat pel canal, ja que s'actualitza de manera constant.

3 empresas que confían en Drupal

Hi ha molts més exemples de webs importants que confien en Drupal. En el nostre cas clients tan importants com l'Ajuntament de Barcelona, COAC (Col·legi d'Arquitectes de Catalunya) o Eusmart Cities han optat per escollir Drupal com el seu gestor de continguts. Encara tens dubtes? Descobreix com podem crear el teu gestor de continguts personalitzat.

Comparteix aquest article

Articles Relacionats