Estratègia Digital

Webtrekk, nou programa d'analítica web

Webtrekk constitueix una plataforma molt completa d'analítica web. I la seva potent eina d'analítica digital és digna de ser tinguda en compte en tots aquells casos en els quals ens estiguem plantejant donar el salt a una mica més “seriós”.

Webtrekk, nou programa d'analítica web
Jaume Codina
Jaume Codina

octubre 25, 2016

Crea una experiència d'usuari a partir de dades amb Webtrekk.

Les solucions de màrqueting i analítica tenen com a objectiu augmentar l'eficiència, però amb massa freqüència, aconsegueixen tot el contrari. Quan s'ha d'utilitzar una eina per a analítica, una altra per gestionar les relacions amb els usuaris, una altra per a l'automatització del màrqueting i fins i tot una altra més per fer test A/B, es consumeix temps i diners.

webtrekk analítica

<

Webtrekk combina múltiples solucions d'intel·ligència digital en un sol paquet integrat. Recopili dades, utilitzi'ls i provi els canvis en cada usuari sense preocupar-se de si les seves eines són compatibles entre elles.

Com treballa l'analítica web Webtrekk?

Fusiona dades d'online, offline, mòbil i crm.
Webtrekk Data Warehouse et permet emmagatzemar i actuar sobre totes les dades centrades en l'usuari.

Utilitza quadres de comandaments i informes personalizables.
Els quadres de comandament i informes de Digital Intelligence Suite donen a tu i als teus superiors una visió clara del vostre món digital.

Comportament dels usuaris al web
Webtrekk user-centric tracking t'explica com els teus usuaris es comporten exactament sense importar el dispositiu que usin.

Optimitzar la experncia d'usuari
Solucions d'automatització de màrqueting ofereixen contingut personalitzat, productes i ofertes que saps que li agradaran als teus usuaris.

Webtrekk Analytics ofereix una infinitat de filtres i funcions d'anàlisis. Sigui el que sigui el tipus de lloc que gestiona, Webtrekk Analytics li proporciona les dades en brut que necessita per optimitzar les campanyes de màrqueting i millorar la seva presència online.

Característiques Webtrekk

  • Capacitats d'anàlisis completes dissenyades per gestionar grans volums de dades en brut
  • Càlculs retroactius a qualsevol moment per als segments i grups objectiu, fins i tot per a noves consultes
  • Anàlisi visual del flux de clics i mapes de processos
  • Overlay i mapa de calor per visualitzar el comportament del visitant

Webtrekk és un dels primers proveïdors d'analítica web que ofereix càlculs amb dades en brut que poden ser integrats amb data warehouse o amb CRM’s (sistemes de gestió de relacions amb el client).

Webtrekk Live Analytics proporciona anàlisi en temps real amb actualitzacions automàtiques cada 10 segons.

Comparteix aquest article

Articles Relacionats