Experts en Drupal

Què és Drupal i per què és tan potent?

Vols saber més sobre el CMS Drupal? Descobreix més sobre el Gestor de Continguts de projectes web més potent i flexible del mercat.

Què és Drupal i per què és tan potent?
Gerard Auladell
Gerard Auladell

octubre 19, 2016

Drupal - Un CMS web potent

Els trets més característics dels projectes web amb Drupal són la qualitat, la seguretat i l'escabilitat.

QUÈ ÉS DRUPAL?

Drupal és un Sistema de Gestió de Continguts molt potent i flexible, utilitzat per milions de pàgines web arreu del món. Es tracta d'una plataforma idònia per crear llocs web dinàmics que requereixen una gamma molt àmplia de funcionalitats diverses.

Drupal en números

Aquestes són algunes de les característiques i xifres que evidencien que es tracta d'un dels millors sistemes.

  • 8 nuclis
  • 811 distribucions
  • 1.986 temes o dissenys
  • 26.767 mòduls
  • 100 idiomes
  • 1.064.324 webs

CARACTERÍSTIQUES DE DRUPAL

Algunes de les funcionalitats més importants de Drupal són:

FÀCIL AUTOGESTIÓ

Drupal és fàcil d'utilitzar, fins i tot per a aquells que no tinguin cap tipus de contacte previ amb eines de gestió. Els nostres clients poden administrar la seva pròpia pàgina web.

DISSENYS PERSONALITZATS

Els projectes Drupal es visualitzen en tots els dispositius, ja siguin ordinadors, tauletes o telèfons mòbils. Drupal compleix els nivells més exigents d'accessibilitat i usabilitat.

POSICIONAMENT WEB

Amb Drupal assolim un bon posicionament en els buscadors, ja que té una programació molt atractiva per als motors de cerca, pensada per a millorar el posicionament en cercadors (SEO).

ESCALABILITAT

Drupal és totalment modular i escalable, característiques que permeten modificar el funcionament d'una web segons les necessitats de cada projecte sense haver-lo de construir de nou.

VELOCITAT I SEGURETAT

La velocitat de càrrega és un dels punts forts de Drupal per gestionar pàgines web amb molts continguts al costat de la robustesa i seguretat contra els atacs informàtics.

GESTIÓ USUARIS

Per gestionar els continguts amb diversos permisos les webs Drupal permeten tenir múltiples rols d'usuari, així com grups que aporten els diferents nivells d'accés als continguts.

Comparteix aquest article

Articles Relacionats