Desenvolupament d'Aplicacions

Nova versió 1.7.1 de PrestaShop

La nova versió 1.7.1 de PrestaShop ja és una realitat. Entre els canvis més importants estan els mòduls integrats de forma nativa i l'optimització de la navegació mòbil.

Nova versió 1.7.1 de PrestaShop
Judit Cabana
Judit Cabana

abril 04, 2017

Quines novetats hi ha a PrestaShop 1.7.1?

PrestaShop ha anunciat la seva nova versió 1.7.1 després dels diferents canvis que s'han aplicat des del seu llançament a finals del 2016. La resposta de la gran comunitat que hi ha darrere d'aquest gestor d'eCommerce ha implicat que ja es pot treballar en aquesta versió més estable.

Es tracta d'una versió important, ja que inclou millores i correccions. Cal destacar les següents novetats:

 • S'ha optimitzat la navegació mòbil i la seva versió responsive. En alguns articles ja hem comentat que un gran % de vendes s'executen amb smartphones. D'aquesta manera, és molt important que PrestaShop s'adapti a aquest nou canal de vendes.
 • Funcionalitat 'Upgrade all': s'ha acabat anar actualitzant mòdul a mòdul. Ara ja es pot escollir l'opció d'actualitzar tots els mòduls d'una sola vegada. Tenint en compte que els diferents mòduls que s'han creat per a aquesta nova versió seran actualitzats constantment, estalvien temps i esforç als gestors d'aquests eCommerce.
 • S'han afegit nous hooks. Recordem que existeixen dos tipus de hooks a PrestaShop:
  • Hooks d'acció: existeixen mòduls que s'executen quan l'usuari realitza una acció. Per exemple, enviar un correu electrònic quan un article torna a estar disponible si l'usuari ha escollit aquesta opció.
  • Hooks de posicionament: altres mòduls es poden posicionar en diferents espais de la web com el sidebar esquerre, el footer, etc.
 • S'han inclòs millores per als traductors. Un dels aspectes positius de PrestaShop és que és molt fàcil de traduir per a persones inexpertes. És un punt molt positiu que s'hagi millorat per facilitar el treball als traductors.
 • Existeixen nous mòduls natius com, per exemple, el de PayPal. Quan va aparèixer la primera versió de PrestaShop molts van trobar a faltar mòduls tan importants com el de pagament per PayPal. Incloent aquest i uns altres de forma nativa animarà a les persones que utilitzen PrestaShop a passar-se a aquesta nova versió.
 • S'ha millorat el tema d'inici i que ve per defecte. Ara només falta esperar al fet que els experts creïn nous temes per aquest PrestaShop i que funcionin correctament.
 • S'ha afegit la possibilitat de passar de la versió 1.6 a la 1.7.1. Es tracta d'una funcionalitat beta en la qual s'està treballant i que nosaltres personalment de moment no utilitzaríem.

A més a més, s'ha treballat en la millora del rendiment general de la versió i ja està disponible en 7 idiomes.

Si voleu saber més sobre PrestaShop 1.7 trobareu informació en un altre dels nostres posts aquí.

Comparteix aquest article

Articles Relacionats