Experts en Drupal

Empresa Drupal

Dissenyem i desenvolupem tot tipus de pàgines web amb Drupal a Barcelona des de fa més de 10 anys. Vols saber quines fases seguim?

Empresa Drupal
Santi López
Santi López

octubre 19, 2016

Desenvolupament amb Drupal - Projectes web únics

La nostra agència de desenvolupament amb Drupal ofereix els millors serveis per satisfer les necessitats específiques de cada client i projecte Drupal.

Som una empresa Drupal

Drupal és més com un estil de vida o filosofia en lloc de simplement una tecnologia de desenvolupament web. Intenta-ho i ho veuràs amb els teus propis ulls! Heus aquí algunes xifres per convèncer-te:

  • 1.157.450 usuaris: Ells viuen en 229 països i parlen 180 idiomes. Contribueixen amb els mòduls, temes i molts altres objectes valuosos de Drupal. Tot per a la seva conveniència!.
  • 25.800 mòduls: Satisfer les necessitats i expectatives dels més diversos usuaris.
  • 1.000.000 projectes: Fins i tot la Casa Blanca i el Louvre l’utilitzen, així que per què no tu? Uneix-te i estigues en bona companyia.

Amb Drupal el teu projecte creixerà

CONFIA’NS LA TEVA IDEA

Tens un projecte en ment? No dubtis a preguntar! Només has d'omplir un senzill formulari. Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible per discutir els detalls del teu projecte. Fins i tot una idea borrosa val la pena compartir-la!

DETALLS DEL TEU PROJECTE

Has enviat un formulari... Genial! Estigues preparat per posar-te en contacte amb el nostre equip. Discutirem amb tu la teva visió del projecte, les funcionalitats i el disseny. Trobarem una solució elegant per fer la teva idea realitat.

TRIA UN MARC DE TEMPS

Després d'haver analitzat el teu projecte, et proporcionarem una estimació de temps. Discutirem les possibles opcions de marc de temps, esquema financer i establirem una data límit per al projecte. Tot el procés és transparent i clar.

Desenvolupament web amb Drupal

Drupal ens ofereix una gran varietat de funcionalitats que cobreixen les necessitats de qualsevol tipus de projecte web.

DESENVOLUPAMENT DE MÒDULS

Drupal inclou mòduls per a gairebé qualsevol necessitat. Però si cap d'ells s'adapta al teu projecte podem desenvolupar un nou mòdul per a tu!.

COMERÇ ELECTRÒNIC DRUPAL

Gairebé tot pot ser comprat i venut en aquest món. I nosaltres et proporcionarem una eina poderosa - un lloc web de comerç electrònic perfecte amb Drupal.

MÒDULS I SERVEIS DRUPAL

Afegirem alguna cosa nova al teu lloc web utilitzant mòduls personalitzats i contribuïts de Drupal. Desenvoluparem el que s'adapti al teu projecte.

SEO EN DRUPAL

El teu projecte amb Drupal fins i tot et portarà beneficis. El nostre SEO posarà la teva web a la part superior. No vols que Google et respecti? ;).

MAQUETACIÓ PERSONALITZADA

El lloc web també ha de tenir bon aspecte. Desenvoluparem un tema únic per al teu lloc web de Drupal, perfectament adaptat al teu estil de marca.

MANTENIMENT I SUPORT

Assegura el teu lloc web amb les útlimes actualitzacions de mòduls i nucli de Drupal. Et realitzem les actualitzacions a les últimes versions.

Drupal garanteix una pàgina web estable i segura

OPEN SOURCE

Drupal es lliure d'utilitzar! És desenvolupat i distribuït sota llicència Open Source. És per això que no has de gastar diners extra. El pagament s'efectua només per els serveis de desenvolupament web professionals prestats per la nostra empresa.

COMUNITAT DRUPAL

Drupal és un sistema ben recolzat. És estable i segur gràcies als estrictes estàndards de codificació i desenvolupadors d'alta responsabilitat. Si es produeix qualsevol problema de seguretat, serà resolt en poc temps.

GESTOR DE CONTINGUT

Articles, bloc, fòrum, enquestes - Drupal et proporciona tottipus de contingut per a qualsevol propòsit. Pots triar el més adequat o crear-ne de nous, i personalitzar-ho d'acord a les teves necessitats. Simplement increïble!.

DESENVOLUPAMENT ÀGIL

Imagineu la creació del lloc web amb Drupal pas a pas, l'elecció de les millors peces i components adequats. De totes maneres és encara millor: si hi ha una peça que falta la podem crear nosaltres mateixos. Desenvolupament més ràpid que en PHP pur.

Comparteix aquest article

Articles Relacionats