Experts en Drupal

Drupal maquetació web

Busques un disseny web atractiu amb Drupal? El desenvolupament Front-End responsive atraurà més visites i augmentarà les teves taxes de conversió.

Drupal maquetació web
Jaume Codina
Jaume Codina

octubre 19, 2016

Maquetació de pàgines web amb Drupal - Desenvolupament Front - End

La missió dels desenvolupadors front-end és la maquetació dels elements del teu lloc web que els seus clients veuen i amb els quals interactuen directament.

Com maquetar amb Drupal?

INTERFÍCIES ATRACTIVES

Fer que els teus clients gaudeixin amb el que veuen al teu lloc web i la facilitat i eficàcia amb la que naveguen per ell. Tota la informació del teu lloc web ha d'estar ben organitzada, ha de ser rellevant i de lectura fàcil.

RELACIONS A LLARG TERMINI

La satisfacció del client és la clau per al teu èxit! Els nostres especialistes en desenvolupament d'aplicacions per usuari faran que el teu lloc web sigui més convenient, encoratjant als teus visitants a tornar i que es converteixin en clients regulars.

AUGMENTAR L'EFICÀCIA

Augmentarem les teves taxes de conversió, proporcionant una fàcil navegació al teu lloc web de Drupal, cerca apropiada, carrets de la compra i moltes més funcionalitats. Es pot aconseguir a través del correcte desenvolupament front-end de Drupal.

MANTENIR EL RITME

Les tècniques utilitzades en Drupal de desenvolupament front-end estan canviant constantment, així que assegura't de triar els experts en desenvolupament d'aplicacions per usuari que siguin conscients de les últimes tendències.

Desenvolupament personalitzat de Drupal

TEMATITZACIÓ / MAQUETACIÓ DRUPAL

La creació de temes d'alta qualitat i visualment atractitius és un dels aspectes clau de la producció d'un lloc web exitós. Tant Drupal 7 com Drupal 8 són la nostra àrea d'especialització. Drupal ofereix una gran flexibilitat per a la tematització.

CONSTRUCCIÓ DE DISSENYS RESPONSIVE

Atès que els usuaris d'avui volen arribar al teu lloc web des de qualsevol dispositiu, l'art de crear dissenys responsive es converteix en una part especialment important de Drupal, ajustats perfectament a les característiques de la pantalla.

DISSENY D'EXPERIÈNCIA D'USUARI

Oferim serveis professionals de disseny d'experiència d'usuari (UX). Es requereix un profund coneixement del comportament dels usuaris, les seves expectatives i preferències, i abasta una gran quantitat d'aspectes que prenem molt en compte.

DISSENY DE LA INTERFÍCIE D'USUARI

Els serveis de disseny d'interfície d'usuari (UI) tenen el propòsit d'assegurar que tots els elements gràfics del teu lloc web de Drupal (esquemes de color, fades, patrons i altres) són fàcils per als usuaris d’accedir i intuïtivament comprensibles.

PROVES D'USABILITAT

Oferim proves d'usabilitat d'experts per comprovar la comoditat que els usuaris senten al teu lloc web de Drupal. Els diferents paràmetres que es tenen en compte són: una fàcil navegació, el disseny adequat, la velocitat de càrrega i molt més.

DISSENY MÒBIL RESPONSIVE

En el món actual dels diferents dispositius mòbils, has d’assegurar-te que no estàs perdent clients potencials. El disseny mòbil responsive ajuda a la seva visualització correcta en qualsevol pantalla. Serà fàcil per a tots els clients que arriben!.

Per què necessites experiència d'usuari?

LLEIALTAT DEL CLIENT

Cada usuari té un munt d'ofertes per triar i teus competidors estan només a un clic de distància. L'usuari que ha tingut una mala experiència a la teva pàgina web probablement no tornarà mai més. Un lloc web amb una gran experiència d'usuari sempre té un avantatge sobre els altres, no importa només tenir funcionalitats o gràfics impressionants.

TAXES DE CONVERSIÓ

Si els teus clients amb freqüència tornen al teu lloc web i els resulta convenient comprar productes / serveis en ell, un bon disseny d'experiència d'usuari generarà beneficis reals per al teu negoci. T’ajudarà a convertir visitants en compradors, l'anomenada taxa de conversió. El seguiment et permetrà mesurar l'eficàcia del teu lloc web.

EFICIÈNCIA I PRODUCTIVITAT

Una bona experiència d'usuari també es transforma en una major productivitat i eficiència, ja que redueix el temps. Quan els clients poden comprar més ràpid i més fàcil, és probable que comprin més. No cal dir que els teus empleats poden mostrar millors resultats en les seves tasques que tindran un impacte positiu.

SATISFACCIÓ DEL CLIENT

La sensació de satisfacció després d'una compra reeixida, agradable i fàcil fa que el client vulgui comprar al teu lloc web una vegada i una altra. Això augmenta la taxa de conversió, fent que el teu lloc web sigui una eina perfecta per als negocis. Els teus clients associen aquest sentiment de satisfacció amb la teva marca.

Comparteix aquest article

Articles Relacionats