Experts en Drupal

Drupal manteniment web

Et proporcionem manteniment i suport tècnic per a la teva pàgina web desenvolupada amb Drupal. Vols conèixer els nostres serveis de manteniment?

Drupal manteniment web
Sergio Cañas
Sergio Cañas

octubre 19, 2016

Manteniment del teu web Drupal - Prestacions d'alta qualitat

Assegura’t que el teu lloc web amb Drupal sempre es manté en perfectes condicions i té totes les millores que desitgis.

Com mantenir la teva web Drupal?

DIVERSITAT DE PRESTACIONS

Amb el temps, el teu lloc web pot necessitar algunes noves característiques, correccions d'errors, actualitzacions de seguretat, manteniment, etc.

SUPORT I MANTENIMENT EXPERT!

Pots confiar en els nostres experts en serveis de suport i manteniment de Drupal - la seva experiència i ampli coneixement els permet gestionar les tasques i situacions a la perfecció.

EFICIÈNCIA I RAPIDESA

Treballem en qualsevol marc de temps convenient per a tu - que pot ser la fixació d'un sol cop d'errors, manteniment regular, ajuda urgent o qualsevol altra cosa.

REPUTACIÓ COMERCIAL

Un bon suport web i manteniment no abasta només qüestions tècniques. Una pàgina web sense problemes de treball amb funcionalitats millorades atrau més clients i millora la teva marca.

Serveis de suport i manteniment amb Drupal

SUPORT WEB DRUPAL

Manegem totes les tasques amb gran responsabilitat, eficiència i un enfocament orientat al client. Sabem que totes les últimes tendències de desenvolupament de Drupal ens permeten crear fins i tot la majoria de característiques d'avantguarda per al teu lloc web.

SERVEIS DE MANTENIMENT DRUPAL

Els nostres especialistes faran comprovacions periòdiques necessàries i arreglaran els errors de funcionament i seguretat. Ens assegurarem que tots els mòduls s'actualitzen a temps, comprovarem els possibles problemes del servidor i de seguretat i més.

AJUDA D'EMERGÈNCIA DRUPAL

Hi ha situacions d'emergència que requereixen una reacció urgent. Si el teu lloc web Drupal necessita una recuperació de base de dades o té alguns altres problemes que no es poden preveure, el nostre equip t'ajudarà immediatament de forma ràpida i eficaç.

CORRECCIÓ D'ERRORS DRUPAL

Per descomptat la correcció d'errors és una part important dels nostres serveis de suport i manteniment. Corregirem els errors de qualsevol tipus utilitzant els mètodes més eficaços. Deixa tots els errors i forats de seguretat en el passat!.

Comparteix aquest article

Articles Relacionats