Experts en Drupal

Drupal 2016: breu analítica

2016 va ser un gran any per Drupal. L'aplicació de CMS ha recorregut un llarg camí i ha madurat significativament aquest any.

drupal 2016
Jaume Codina
Jaume Codina

gener 19, 2017

2016 ha acabat i 2017 és un altre any fresc per a la comunitat de Drupal.

És hora de reflexionar sobre el que Drupal guanyar en l'últim any i fins a quin punt el CMS i la comunitat es van beneficiar en termes de penetració en el mercat i popularitat.

Estic content de dir que 2016 ha estat molt fructífer per Drupal i la seva comunitat. El CMS ha madurat en un jugador important del mercat i ara és gairebé 2.2% del total de llocs web a Internet. Aquesta és una forta indicació que Drupal s'està convertint ràpidament en un membre important.

Notícies de 2016 Drupal

Drupal 8 comença

Potser, la notícia més important de 2016 és que Drupal 8 es va convertir en un any d'edat el 19 de novembre de 2016! Per celebrar aquesta ocasió, Dries Buytaert, el fundador de Drupal compartir alguns notables Drupal 8 llocs web al seu bloc oficial.

Encara Drupal 8 va tenir un començament lent a causa de mòduls limitats compatibles i diversos errors en el codi de nucli, ara està guanyant popularitat ràpidament. La versió actual que apareix al lloc web oficial de Drupal és 8.2.4. Drupal 8 introduir un cicle d'alliberament de pegats més curt en el qual es solucionen els errors freqüentment. Amb el suport oficial per Drupal 6 ja acabat, el nombre de llocs web potenciat per Drupal 8 augmentarà.

Suport per Drupal 6 acaba

En 2016, el suport per Drupal 6 va acabar oficialment. Si vostè té un lloc web Drupal 6, és hora que es mogui a Drupal 7 o Drupal 8 tan aviat com sigui possible per evitar problemes.

Composer ve a Drupal

Composer, la coneguda eina d'administració de dependències està ara disponible per Drupal. Aquesta és una gran notícia per als desenvolupadors de Drupal, ja que Composer optimitza completament el procés d'ús de llibreries i paquets externs en un projecte sense preocupar-se per les dependències i actualitzacions que falten.

Drupal 8 ja no inclou dependències de desenvolupament en el paquet de llançament

A partir de Drupal 8, les versions estables no inclouran biblioteques no estables de desenvolupadors perquè el codi d'aquestes biblioteques és inestable o insegur. Drupal també no recomana el desplegament de codi no provat en llocs web en viu. Sempre implementi codi de desenvolupament i biblioteques en llocs web de producció per provar i avaluar.

Esdeveniments 2016 Drupal

Igual que els anys anteriors, dos DrupalCons es van celebrar a 2016. DrupalCon és l'esdeveniment Drupal més gran del món on Drupalistas es reuneixen per compartir noves idees, discutir tot el que Drupal i generalment tenen un bon moment.

Aquest any, Nova Orleans (9-13 de maig de 2016) i Dublín (26-30 de setembre de 2016) van acollir a DrupalCon amb gran èxit. En altres esdeveniments relacionats amb Drupalcon, Drupalcon Àsia finalment va ocórrer a Mumbai, Índia. Àsia té la segona base d'usuaris més gran de Drupal després dels Estats Units, i l'esdeveniment de Mumbai va comptar amb l'assistència de més de 1.000 assistents (82% d'ells assistents per primera vegada).

A més dels dos esdeveniments principals, nombroses DrupalCamps van tenir lloc a tot el món. Es tracta d'esdeveniments a petita escala que se centren en àrees geogràfiques específiques i grups d'usuaris i mantenen a la comunitat compromesa i motivada.

Principals llocs web de Drupal llançats en 2016

Per completar aquesta revisió de cap d'any, breument presentaré alguns dels principals llocs web impulsats per Drupal.

Nasdaq. Nasdaq Corporate Solutions atén 3.000 de les empreses més grans del món. Per la seva més recent lloc web de relacions amb inversors, Nasdaq Solutions va optar per Drupal com el nucli de CMS.

nasdaq drupal

Lloc Web oficial de la Ciutat de Boston. La ciutat de Boston va triar per potenciar el seu lloc web oficial amb Drupal.

Boston-goverment

boston drupal

Lamborghini. Una empresa que fa que els cotxes ràpids necessiten un ràpid CMS per als seus llocs web. Dries Buytaert va anunciar al seu bloc que Lamborghini, un dels principals fabricants de cotxes italians llançar el seu últim lloc web amb Drupal 8.

lamborghini drupal

Tag Heuer. Tag Heuer, un fabricant de rellotges molt respectat va optar per integrar Drupal 8 amb la seva botiga Magento. Un rellotger premium necessita un lloc web premium, i Drupal compleix aquesta condició molt bé!

tag heuer drupal

Conclusió

2016 va ser un gran any per Drupal. L'aplicació de CMS ha recorregut un llarg camí i ha madurat significativament aquest any. Tot i que encara hi ha marge per millorar, és molt encoratjador que la comunitat Drupal hagi millorat significativament el CMS. Si el ritme continua, els propers anys només portaran bones notícies per Drupal.

Comparteix aquest article

Articles Relacionats