Experts en Drupal

Crònica DrupalCon Barcelona 2015

Resum de l’experiència de Drauta a la DrupalCon Barcelona 2015. El nostre punt de vista sobre les novetats de Drupal, conferències i millors xerrades.

Crònica DrupalCon Barcelona 2015
Roger Codina
Roger Codina

octubre 19, 2016

Resum de l'experiència de Drauta a la DrupalCon Barcelona 2015

Drauta ha quedat molt satisfeta amb la DrupalCon 2015 que s’ha celebrat a Barcelona. Creiem que la majoria de xerrades eren molt interessants i d’alta qualitat. Les conferències que més ens van agradar van ser les que es van fer sobre el nou sistema de “caching”, sobre el nou sistema de gestió de configuració i sobre la tematització a Drupal 8 (D8). Tot i així, també ens va semblar interessant destacar la xerrada on es comparaven les diferents arquitectures de contingut que es poden muntar amb Drupal: panells, display suite, codi PHP o arquitectures mixtes. D’altra banda, també volem destacar la presentació del servei shoov.io i del framework Singularity.

A més a més, l’últim dia també vam participar en els sprints per ajudar a completar D8. Concretament, vam estar colaborant tota la jornada amb l’equip de “Major issue triage”.  Per nosaltres va ser una experiència gratificant poder posar el nostre gra de sorra en aquest gran projecte que és D8. Esperem que es compleixin els pronòstics i D8 surti la primera setmana d’octubre. ?

Comparteix aquest article

Articles Relacionats