Desenvolupament d'Aplicacions

Com ha de ser la teva botiga online?

El moment de decidir si emprendrer un projecte online comporta moltes preguntes i dubtes pel cap d'emprenedors i responsables d'empreses. Sabem que és complicat, però tenim les respostes als vostres dubtes.

Com ha de ser la teva botiga online?
Jaume Codina
Jaume Codina

octubre 25, 2016

Vols crear una botiga online? Creus que crear una botiga online és el teu nou objectiu? T'expliquem què ha de tenir la teva nova botiga online.

Botiga d'última tecnologia

Garantir que la teva nova botiga online sigui realitzada amb el programari que compta amb les últimes novetats.

Botiga online autogestionable

La botiga ha de tenir un panell d'administració de fàcil maneig per a qualsevol usuari, on has de poder veure estadístiques de la botiga, configurar les fitxes de productes, despeses d'enviament i tots els processos necessaris en una botiga online.

Potent Catàleg

Controlar l'estoc en temps real és clau. Administrar els atributs en uns senzills clics com a talles, colors o preus diferents per a grups de clients.

Transport i logística

Gestionar tots els enviaments de manera molt senzilla. Transportistes il·limitats. Despeses d'enviament per pes o per l'import de la compra. Opció de recollida local.

Gestió de pagaments

Tenir la configuració de la teva botiga online per escollir les formes de pagament que prefereixis per a la teva botiga: Targeta de Crèdit, Paypal, Transferència i contra reemborsament.

Multi idioma i Multi moneda

Poder vendre al món és una de les claus de l'èxit. Tenir la botiga en diversos idiomes o en diferents monedes ens obrirà les portes.

Carrets de compra

Gestionar i visualitzar tots els carrets de compra oblidats dels teus clients i visitants. Permetre als teus clients que comprin en un sol pas, o que realitzin la seva comanda per a regal.

Fitxa producte

Tenir característiques il·limitades. Perquè puguis mostrar els teus productes sense cap tipus de restriccions. Incorporar imatges als teus productes, videos, textos, etc.

Potent posicionament

La teva nova botiga online hauria de complir una bona estructura de codi SEO i tenir el schema de productes eCommerce.

Som una empresa especialitzada en botigues online. Assessorem en la gestió adequada d'aquestes botigues online per a un correcte funcionament i aportem solucions de màrqueting online per promocionar i augmentar les vendes.

Comparteix aquest article

Articles Relacionats