Desenvolupament d'Aplicacions

Com és el nou Prestashop 1.7?

Prestashop és un dels gestors de continguts (CMS) de botigues online més populars. Recentment ha sortit la versió 1.7 amb moltes novetats.

Com és el nou Prestashop 1.7?
Judit Cabana
Judit Cabana

novembre 08, 2016

Quines són les novetats de la versió 1.7 de Prestashop?

Prestashop llança la seva versió 1.7 amb una gran novetat: integració amb el framework en PHP Symfony. Això suposa molts canvis que aconsegueixen que aquest CMS es converteixi en una eina potent per crear la teva pròpia botiga online.

Novetats Prestashop 1.7

Nova pàgina de creació de productes: l'interfície per crear un nou producte es presenta renovada, amb accions més ràpides i una gestió totalment automàtica per crear combinacions del producte (per exemple, associar-li una sèrie de característiques a un producte com color o talla).

Prestashop 1.7 crear nou producte

Mòduls per Prestashop: la pàgina per afegir i configurar els mòduls instal·lats ha estat millorada per aconseguir una major usabilitat i amb la possibilitat de navegar entre les tres seccions de manera fàcil i intuitiva.

Prestashop 1.7 pàgina mòduls

Menú del Back Office: el menú del panell de control dels administradors ha sigut canviar per millorar l'experiència UI/UX i s'ha reorganitzat en tres grans seccions: vendre, millorar i configurar.

Prestashop 1.7 BackOffice

Prestashop 1.7 amb Symfony

Els desenvolupadors de Prestashop han decidit donar un pas més enllà i refer pràcticament tot el codi per integrar-lo amb Symfony, un dels frameworks en PHP 5.3. més populars i potents actualment.

Aquesta integració es dóna en petits pasos per poder gestionar correctament els possibles bugs que es presentaran en aquestes primeres versions, però s'espera que li acabi de donar la potència necessària a aquest CMS.

L'integración amb Symfony també suposarà un problema per als desenvolupadors de mòduls de Prestashop, ja que alguns d'ells mai han treballat amb aquest framework.

Què podem esperar de Prestashop 1.7?

Pel moment la versió llançada ja no es tracta d'una RC i els desenvolupadors han aconseguit una versió bastant estable del CMS. Tot i així, si volem funcionalitats molt personalitzades o integracions amb alguns mòduls haurem d'esperar. De moment existeixen pocs mòduls disponibles i si volem utilitzar algun tema només tenim disponible el tema Classic que utilitza Bootstrap i ha estat creat pel mateix equip de Prestashop.

Tema Classic Prestashop 1.7

Comparteix aquest article

Articles Relacionats