Experts en Drupal

Com és Drupal Commerce 2.0?

Drupal Commerce 2.0 està en fase beta, però hi ha moltes funcionalitats interessants per crear la teva botiga online amb el CMS més potent i flexible.

Com és Drupal Commerce 2.0?
Judit Cabana
Judit Cabana

novembre 17, 2016

Quines novetats hi ha a Drupal Commerce 2.0?

Durant la DrupalCon de Dublin es va presentar de forma oficial la versió 2.0 de Drupal Commerce i es va considerar en fase beta1. Això no significa que estigui completa o que estigui lliure de bugs, però ja es pot començar a treballar amb ella.

Pagaments Drupal Commerce 2.0

La nova API de pagament és més robusta i s'ha reduit considerablement la quantitat de codi personalitzat i el temps necessari per integrar un nou mètode de pagament. Una de les novetats més importants és major flexibilitat per definir camps personalitzats de pagament.

El primer sistema integrat ha sigut Braintree, dels creadors de Paypal i molt similar a l'experiència d'Stripe.

Pago Drupal Commerce 2.0

Checkout millorat a Drupal Commerce 2.0

Una de las metes dels creadors de Drupal Commerce era aconseguir un procés de compra pensat per a una millor experiència d'usuari (UX). Aquesta vegada han afegit un bloc de procés de checkout, registre d'usuari i resum de la comanda a un sidebar.

Checkout Drupal Commerce 2.0

Traduccions Drupal Commerce 2.0

Els productes i els seus atributs poder ser traduïts en una mateixa pàgina gràcies a les millores en el mòdul Inline Entity Form.

Traducciones Drupal Commerce 2.0

Per ara, aquestes són algunes de les novetats més importants, però els desenvolupadors continuen treballant per completar l'API de pagaments, afegir de nou el mòdul de tases i ampliar l'opció de promocions. A més a més, es treballarà per assegurar els enviaments. Estarem atents per poder explicar-vos cada nou pas!

Comparteix aquest article

Articles Relacionats